Biofotonenbehandelingen

De eerste behandeling begint met een intakegesprek en gelijk een eerste uitgebreide behandeling waarin de vaccinatieschade en de littekens worden behandeld, deze kunnen storend werken.

Tijdens deze behandeling ga ik meten, met behulp van het biofotonenapparaat 'de Starlight', waar de disbalans is in het lichaam. Hiervoor worden tijdens de behandeling de juiste middelen ingezet, deze middelen zitten als frequenties in de Starlight.

Deze eerste behandeling duurt ongeveer twee uur.

Binnen drie weken spreek ik met u drie behandelingen af om het lichaam in balans te krijgen. De verdere behandelingen duren een tot anderhalf uur per sessie. Hoeveel sessies er in totaal nodig zijn hangt af van de ernst van de klachten en hoe lang de klacht al aanwezig is.

De behandeling zelf bestaat uit het vasthouden van glazen staven, waarbij het licht gesplitst wordt in harmonisch en dis harmonisch licht, en het harmonische licht weer terug aan het lichaam wordt gegeven. De verstoringen in het licht van de cellen kunnen hierdoor worden opgeheven.

Ik sluit af met een behandeling op de glazen voetplaten. De gehele behandeling is pijnloos en zonder gebruik van verdere medicijnen.   

Bij kinderen duren de behandelingen ongeveer een uur. En er zijn in het algemeen minder behandelingen nodig dan bij volwassenen.

 

De behandelingen zijn niet ter vervanging van medische adviezen of behandelingen. De biofotonenbehandelingen zijn ter ondersteuning en niet ter vervanging van de reguliere medische wetenschap. Bezoek zonodig een arts voor medisch advies en/of behandeling!!